1. LAPPIIN VALTAMAAN 7.6.-13.6.2021,

400€/HLÖ

Yöpyminen tuntureilla

Kesäkuun toisella viikolla tarjolla viikon vaellus Pohjois-Suomessa. Kohde päätetään yhdessä, lumi- ja koronatilanne huomioiden.
Toimin itse oppaana koko reissun ajan. Kuljemme keskimäärin noin 10-15 km päivässä, porukan kunto ja mieltymykset huomioiden. Kolmelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle reissun hintaan sisältyy matkat oppaan kyydissä välillä Tampere-vaelluskohteemme-Tampere. Lähtö maanantaina 7.6.2021 ja paluu sunnuntaina 13.6.2021.

Keskon kämppä, Saariselkä

Matkan hintaan sisältyy
-Opastus ja oppaan palvelut vaelluksen suunnittelussa
-Opastus ja oppaan palvelut vaelluksen aikana
-Suunnistustaitojen ja erätaitojen opiskeleminen vaelluksen aikana
-Matkat kolmelle ensimmäiselle ilmoittautujalle akselilla Tampere-vaelluspaikkamme-Tampere oppaan kyydissä


Hintaan ei sisälly ruuat. Lisäksi sinulla täytyy olla omat varusteet ja tapaturmavakuutus. Autan varusteiden lainaamisessa tai vuokraamisessa.

Kelotaidetta, Saariselkä


Opastettu vaellus on erinomainen vaihtoehto sinulle, jos olet lähdössä ensimmäiselle vaelluksellesi tai tahdot harjoitella erä- ja suunnistustaitoja kokeneen erä- ja luonto-oppaan opastuksella.

2. MELOMAAN KUOKKALANKOSKELLE

10€/HLÖ

Kesä-elokuu 2021: Äkkilähtöjä, seuraa ilmoituksia: Melonta Lempäälän Kuokkalankoskella 10€/hlö. Sisältää kanootin varusteineen, melonnan kauniilla ja erämaisella Kuokkalankoskella ja opastuksen. Kysy lisää: Seppo/ 0400798136

Kuokkalankoskella löytyy kauniita pehmeärantaisia maisemia.
Ja myös vauhdikkaampaa menoa.

Vuokraustoiminta: Hinnat sisältävät alv. 24%

  • Intiaanikanootti: 20€/3h 30€/vrk, 50€/viikonloppu, 100/vko sis. melontaliivit, melat, äyskäri, varustepussit.
  • Kanoottikärry: 50€/vrk, 80€/viikonloppu, 150€/viikko
  • Kuomukärry: 20€/3h, 30€/päivä, 50€/vrk
  • Laadukas risukeitin: 10€/vrk, 15€/viikonloppu, 30€/viikko
Tämä risukeitin on yhteensopiva mm. Muurikkapannun kanssa.

Palvelut: Hinnat sisältävät alv. 24%

  • Melontaretki Kuokkalankoskella: Koe jännittävä ja erämainen Kuokkalankoski keskellä Lempäälää. 30€/hlö. Kesto noin 2-3 h. sis. kanootin varusteineen ja oppaan palvelut.
  • Erätaitoja uutta harrastusta suunnitteleville. 100€/1-10 hlö. Opettelemme suunnistusta, tulentekoa, tutustumme erilaisiin varusteisiin, harjoittelemme kokkausta. Kesto maastossa sopimuksen mukaan noin 5-8h. Hintaan sisältyy oppaan palvelut ja opastuksessa tarvittavat välineet. Hintaan ei sisälly matkat eikä ruuat. Asiakkaalla tulee olla oma vaatetus ja jalkineet.
  • Melontaretki Vääräjoella: 100€+20€/hlö. Retken toteutus 1-16 hlö. Jos ryhmän koko on suurempi, kysy tarjousta. Koe erämainen Vääräjoki Parkanon eteläpuolella. Joki lipuu kauniiden metsämaisemien keskellä tarjoten upean elämyksen. Soveltuu hyvin ensimmäiseksi jokiretkeksi.
  • Kalliolaskeutuminen Mäyrävuorella. 300€+20€/hlö. Koe jännittävä Mäyrävuoren pystysuora kalliopahta laskeutumalla se köysien avulla alas. Turvalliset ja kokeneet oppaat varmistavat, että laskeutuminen sujuu suunnitellusti. Hinta sisältää kaksi laskeutumista /hlö ja laskeutumisessa tarvittavat varusteet.
  • Kysy erikseen tarjousta seuraavista tuotteista: Tyky-päivät, seikkailupäivät, alaköysiseikkailut, leirikoulut, pitkät vaellukset, vaellukset Pohjoismaissa tai Alpeilla, seikkailu Afrikan Gambiassa, koulutukset.

Vuokraan omia välineitäni ja järjestän yhteistyökumppaneiltani tarvitsemasi tarvikkeet.

Engl. If you need any equipment, just ask me.